Szolgáltatások

Szolgáltatások

Weboldal

Egyedi, modern, reszponzív weboldalakat készítek a legújabb design trendeket követve. Profilodat szem előtt tartva alakítom ki a számodra legoptimálisabb megoldásokat. Teljesen felhasználóbarát, így Te is adminként kezelheted.

Tovább

Webáruház

Keresőbarát, mobil optimalizált, egyedi Webáruházak elkészítését vállalom céged igényeire szabva. Egyszerű, modern, gyors és könnyen kezelhető. Több száz termék kezelése átláthatóan.

Tovább

Arculat és Logó

Ahhoz, hogy jól felismerhető és megkülönböztethető legyél a piacon, egy ütős logóra és arculatra lesz szükség. Felkelti az érdeklődők figyelmét, bizalmat épít és elismertté tesz. Egy gondosan felépített céges arculat közvetlen hatással van az eladásokra, bevételekre. Az egységes megjelenés elengedhetetlen!

Tovább

Grafikai anyagok

Névjegykártya, szórólap, plakát, ajándékutalvány, képeslap, üdvözlőkártya, meghívó, molinó és egyéb online-offline nyomdakész marketing anyagok.

Tovább

Keresőoptimalizálás

Egy kész projekt után még nem dőlhetünk hátra! A SEO (keresőoptimalizálás) segítségével weboldalunk feljebb jön a Google keresési listáin, így nagy valószínűséggel megnövekedik látogatóid száma ami több eladást és bevételt eredményez.

Tovább

Redesign

Régi a Weboldalad? Vagy csak egyszerűen nem felel meg a mai követelményeknek? Esetleg egy új arculatra vagy logóra lenne szükséged? Szívesen alkotok egy új koncepciót az igényeid alapján.

Tovább