Rólam

Üdvözöllek!

 

Juhász Dániel vagyok szabadúszó webdesigner.

Elsődleges célom, hogy Ügyfeleimnek olyan egyedi Online vagy Offline megjelenést készítsek, amellyel ebben a dinamikusan változó üzleti világban képes a konkurenciát maga mögé szorítani.

Eredmény orientált vagyok, ezért minden megbízás előtt alapos piackutatást végzek. Feltérképezem a versenytársak tulajdonságait, majd közösen egy olyan stratégiát alkalmazunk amivel leigázzuk Őket!

 

Röviden magamról…

Az elmúlt pár évben rengeteg különböző területre sodort az élet. Készségeimet kihasználva ezekből sok tapasztalatot szereztem. Három éve csöppentem az IT világába, ahol elég hamar megtaláltam a számomra legmegfelelőbb ágazatot. Ez lett a Webdesign.

A Freshweb Solutions KFT – Profi Webdesign képzése segített abban, hogy kreativitásomnak szabad utat adjak és ezzel a tudással a megrendelői igényeknek megfelelő, dizájnos, egyedi, felhasználóbarát, keresőoptimalizált honlapokat készítsek.

Miért válassz engem?

RESZPONZÍV DESIGN

Ma már sokkal többet internetezünk mobil eszközön mint számítógépen. Ezért az optimalizálás elengedhetetlen! (Reszponzivitás) A Weboldalakat úgy készítem el, hogy a felhasználói élmény minden eszközön élvezhető legyen.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Számomra az Ügyfél a legfontosabb. A megbízásokat törekszem az igényeknek és elvárásoknak, rugalmas, tervezhető, pontos és elfogadható áron történő megvalósítására. Egyedi kérésekre személyre szabott megoldást kínálok!

BIZALOM

„Ahhoz, hogy a gondolatainkat kicseréljük, kölcsönös bizalomra van szükség, s mihelyt ezt megtaláljuk egymásban, biztos, hogy mindketten szilárdabban állunk a lábunkon.” (Anne Frank)

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Egy kész projekt után még nem dőlhetünk hátra! Ugyanis el kell érni azt is, hogy a potenciális vevők és partnerek meg is találjanak minket. A SEO segítségével weboldalunk feljebb jön a Google keresési listáin, így nagy valószínűséggel megnövekedik látogatóink száma ami több eladást és bevételt eredményez.

GARANCIA

Az általam elvégzett munkákra 3 hónap garanciát vállalok. A kész projekt után sem hagylak magadra. Kéréseidre, kérdéseidre a lehető leggyorsabban reagálok. A honlap kezelését megtanítom, így egyedül is képes leszel új tartalom feltöltésére.

Dolgozzunk együtt, kérd egyedi árajánlatomat!